banner

Voormalig stadsdichter in Inlooppunt Oisterwijk


Maandag 29 april om 14.30 uur is er een volgende editie van Cultuur & Beleef, met Karin van den Heuvel in Het Inlooppunt in Oisterwijk. Karin van den Heuvel ontvangt u graag op deze culturele middag die in het teken zal staan van gedichten, verhalen en foto’s over Oisterwijk.

Veelzijdig

Karin is 3 jaar de Oisterwijkse stadsdichter geweest en heeft enkele gedichtenbundels geschreven zoals Oisterwijk, parel van inspiratie. Een bundel met gedichten over allerlei Oisterwijkse thema’s. In 2017 verscheen haar tweede bundel Ontmasker met meer persoonlijke zielenroerselen en hersenspinsels. ‘Vaak bleek dat ik mensen hiermee kon raken, ontroeren, laten glimlachen of aan het denken zetten. Dan was mijn missie geslaagd,’ zo vertelt een enthousiaste Karin. In januari verscheen ook haar boek over dementie Herfst in mijn hoofd.

Interactie

Catherinnenberg dementie Karin van den Heuvel

Karin van den Heuvel, schrijfster en kunstenares

Het belooft een mooie middag te worden. Zeker omdat bezoekers, die dit willen, uitgenodigd worden een, al dan niet zelfgeschreven gedicht of kort verhaal mee te brengen en voor te dragen. In het programma is voor maximaal 5 mensen de gelegenheid dit te doen.

Aanmelden

Eerder waren het de gastsprekers Wim de Bakker en Frans Kapteijns die in een volle huiskamer de gasten wisten te boeien met hun interessante verhaal. De kosten bedragen slechts 2 euro. Wilt u zich aanmelden voor deze middag? Dat kan via tel. 013- 528 40 80 / 06-239 606 35 of mail: jacquelinevandenacker@contourdetwern.nl. Geef ook aan of u op 29 april een gedicht wil voordragen.

Delen: