banner

Vacature: Werken op het zwembad in Oisterwijk


Optisport zoekt nieuwe collega’s ‘Wij willen jou graag ontmoeten’.

Optisport, de marktleider op het gebied van Sport & Leisure, is altijd opzoek naar nieuwe medewerkers. Tijdens een avond waar ontmoeten en kennismaken centraal staat, wordt gezocht naar jou als nieuwe collega. Optisport blijft groeien en daarom is er genoeg ruimte voor jou als nieuwe collega. Tijdens de Optisport Ontmoet avonden ontmoet je collega’s en kun je kennismaken met functies, producten en locaties van Optisport. 

Ben jij opzoek naar een leuke en uitdagende baan? Kom dan naar de Optisport Ontmoet avond, op 13 mei in het Dommelbad in Boxtel. Tijdens deze avond ontmoet Optisport jou graag om je kennis te laten maken met de functies toezichthouder, zweminstructeur, medewerker  fitness, medewerker buitenbad en medewerker horeca of receptie. Op deze avond hoef je nog niet direct te solliciteren, aan het eind van de avond kan je laten weten of je interesse hebt in één van de openstaande functies.

Ontmoeten wij jou in Boxtel? Meld je aan via www.optisport.nl/ontmoet.

Tijdens deze avonden zoeken wij nieuwe collega’s voor onze locaties in Oisterwijk, Boxtel, St. Michielsgestel, Maasdriel, Andel, Bergen, Boxmeer, Gennep en Venray.

Optisport

Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra, indoor speelparadijzen (Avontura) en trampolineparken (Krazy Kangaroo). In de bijna 350 accommodaties verspreid over 75 gemeenten brengen 2.300 Optisport medewerkers jaarlijks 17 miljoen bezoekers in beweging!

Meer informatie over Optisport:  www.optisport.nl

 

 

Uw vacature op Oisterwijk Nieuws!!

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low