banner

Vervlogen tijden in Den Boogaard Moergestel


Ze draaiden platen, in de tijd dat Mai Tai op de voorgeven val Den Boogaard werd aangekondigd, en zijn terug!

Mai Tai op de voorgevel van Den Boogaard, met André en Dion op de voorgrond.

Gessel Treft trapt af met Back to Den Boogaard, een 80’s en 90’s party in samenwerking met Den Boogaard. Tijdens deze avond komen diverse oud-dj’s van Den Boogaard hun muzikale talenten vertonen. Maar liefst vijf bekende oud DJ’s hebben hun medewerking toegezegd.

Kent U ze nog? Bart van de Weijdeven, Leon van Bijsterveld, Sjef Schilders, André Schoenmakers en Dion Schepens zullen als vanouds hun favoriete plaatjes ten gehore brengen en deze natuurlijk vakkundig aan elkaar praten. Op een groot scherm worden tevens de clips uit vervlogen tijden getoond. Dus wil je weer eens ouderwets met de voetjes van de vloer en de nostalgie van de oude Den Boogaard nog eens herbeleven? Dan ben je op zaterdag 6 april vanaf 20:30 uur van harte welkom bij Den Boogaard.

Entree is slechts 5 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop al te bestellen op de website van Den Boogaard, maar ook op de avond zelf. Zet ook alvast in de agenda: Eerste paasdag 21 april is het weer tijd voor dweilpop!