anytime

Sloteditie met Teus Noble in Tiliander Oisterwijk


In de laatste editie van Noble Jazz van dit seizoen is er een internationale ster aan het jazz-firmament aanwezig in Tiliander.

Teus Noble

Pianist/Componist Jef Neve reist de hele wereld over met zijn muziek en ging samenwerkingen aan met o.a. Jose James (US), Typhoon en Jonathan Jeremiah (UK). Op zijn laatste album Spirit Control speelt onze Noble Jazz-gastheer Teus Nobel ook mee. Teus speelt ook mee op de door Neve geschreven soundtrack voor de documentaire Zie Mij Doen. Deze won in 2018 de Juryprijs voor Beste Documentaire op het internationaal filmfestival in Leuven.

Tijdens het concert hoort u o.a. muziek uit deze documentaire, doorspekt met invloeden uit de klassieke muziek, alsmede eigen composities waarmee een brug wordt geslagen tussen twee verschillende muzikale landschappen die in werkelijkheid zo nauw met elkaar verbonden zijn.

Noble Jazz is te zien op zondag 12 mei om 20.00 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entree €14,- Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013- 207 3333.