banner

Onverlaten stelen drie kajaks bij Kanovereniging Oisterwijk (Update)


In de afgelopen dagen zijn bij een inbraak bij Kanovereniging Oisterwijk op het Staalbergven totaal vier kajaks gestolen, mogelijk meer.

Het zijn drie vrij kleine freestyle kajaks met merk en kleur:

-Liquid logic pop, Paars
-Bliss stick Flip Stick, Oranje
-Jackson Rockstar, Geel
-Liquid Logic Huck, Oranje.

Afgelopen vrijdag was de start van het buitentrainingsseizoen van de Kanovereniging. Na de training zijn de hekken van de opslaghokken afgesloten. Dinsdag werd de organisatie door een medewerker van de gemeente gebeld met de mededeling dat de sloten opengebroken waren. Het bleek te gaan om de twee hokken waar boten liggen opgeslagen die eigendom zijn van leden. Ook is er aan andere sloten op het gebouw en het terrein gerommeld. Uiteraard is er aangifte gedaan van de inbraak en diefstal.

Weet u meer? Krijgt u een kano aangeboden of weet u waar ze zijn? Bel de Politie 0900-8844.

Delen: