banner

Oisterwijkse Parelmuzikanten op podium in Goirle


Vrijdagavond 26 april verschijnen De Parelmuzikanten onder leiding van Peter van Esch op het podium van Jan Besouw te Goirle.Zij verzorgen deze avond een muzikaal en feestelijk Oranjeconcert. Dit evenement start om 20.30 uur. Het repertoire is vernieuwd. Dit muziekfeest heeft kleurrijke verrassingen in petto.

Peter blaast een solo. (Foto: Leny van Schijndel)

Vaardige muziekamateurs spelen gevarieerde lichtvoetige muziek. Alle aanwezigen kunnen rekenen op een heerlijk en gezellig avondje. De zang wordt verzorgd door Francis de Vries, drummer Ad Lommers, trompettist dirigent Peter van Esch en gitarist Henk Vroon. Algehele leiding en presentatie: Peter van Esch. Lokatie: Cultureel Centrum Jan van Besouw te Goirle. Datum: Vrijdagavond 26 april, Aanvang 20.30 uur. Entree €7,50 (incl.een consumptie) Kaartjes zijn verkrijgbaar via info@parelmuzikanten en bij de muzikanten. Voor de regio Goirle e.o. kunt u terecht bij Parelmuzikant Theo van de Broek tel. 06 30129896. Na het concert is er in de foyer nog een gezellige afterparty met muziek van o.a. de bekende groep “Back in Time”.