banner

Nieuw boek van Oisterwijker Roland Smulders


Oisterwijker Roland Smulders heeft een nieuw boek uitgebracht: De stoel van Fred.

Roland Smulders

De stoel van Fred bundelt de korte verhalen en gedichten die Roland Smulders schreef als bijdrage aan het Schrijverscafé Oisterwijk. Naast romans, langere verhalen en columns waagt Roland Smulders zich als deelnemer van het Schrijverscafé Oisterwijk af en toe ook aan korte verhalen en gedichten. Deze bundel is ook bedoeld om meer Oisterwijkse lezers uit te dagen hun verhalen met anderen te delen.

De stoel van Fred omvat 58 pagina’s, en is hier te koop tegen betaling van ‚ā¨14,50.

Over Roland Smulders
Roland Smulders (1960) besloot na een dramatische periode zijn droom van het schrijven in daden om te zetten. Inmiddels heeft hij enkele romans op zijn naam staan, verschijnen zijn korte verhalen op internet en kunnen zijn columns die dagelijks verschijnen rekenen op een groep trouwe lezers.