ondernemers

Kwaak mee met Natureluurs in Oisterwijk


In het voorjaar gaan padden weer trekken en leggen ze, samen met de kikkers, hun eitjes in het water. Misschien heb jij het al ooit gezien; kikkerdril, paddensnoeren en kikkervisjes.

Op zondag 14 april gaat Natureluurs op pad om deze en misschien wel andere amfibieën te ontdekken. Test je kennis met onze speurtocht en tuur met ons mee in het water. Al deze dieren beginnen hun leven namelijk vaak in het water en komen pas later aan land. Om dat te kunnen, maken ze vaak een wonderbaarlijke metamorfose door. Wil je hier meer over weten, ga dan met ons mee op zondag 14 april van 10 tot 12 uur.

Kom en beleef de Natuur
Deelnemen kan door aanmelding voor 12 april via het aanmeldformulier op www.ivnoisterwijk.nl, onder Natureluurs. Na aanmelding krijg je meer details over deze activiteit. Voor kinderen die
(huisgenoot) lid van IVN Oisterwijk zijn, is deelname gratis. Ben je geen lid, geen probleem dan vragen we een kleine bijdrage van € 3,00 per keer. Meer informatie over Natureluurs is te vinden op de website www.ivnoisterwijk.nl