banner

Heerlijk Menwedstrijden weekend in Heukelom bij Oisterwijk


Het was afgelopen weekend heerlijk vertoeven in Heukelom,  voor de liefhebbers van de paardensport.

Publiek kijkt vanaf meerdere plekken naar de kunsten van de menners en hun paarden (Foto: Leny van Schijndel).

In het weekend van 6 en 7 april werd in Heukelom de outdoorsport bedreven, binnen de mensport in het zuiden van het land. Elk jaar bezoeken menners (koetsiers met paard en wagen) vanuit heel Nederland ons Heukelom om hun buitenwedstrijd te rijden. Het werd een heerlijk weekend, met naast het mennen van paard en wagen, ook een markt voor de paardensporter en uiteraard was er gelegenheid voor een natje op het terras.

Leny van Schijndel heeft er een paar mooie platen van geschoten, die de sfeer van dit weekend goed weergeven.