banner

Gratis koffie met gebak bij een complimentje toe


Op de zondagmiddag gezellig samen aan de koffie met gebak, wat een compliment!

Van een Oisterwijkse mantelzorger, uit de dagelijkse praktijk:

Koffie met gebak, samen uit!

Mantelzorger worden, mantelzorger zijn, je mantelzorger voelen. Je start als mantelzorger vanuit betrokkenheid naar de medemens: ouders, partner, kind, familie, vrienden, buren. Soms overkomt het je, dan komt mantelzorg op je pad. Je kunt er ook voor kiezen mantelzorger te worden. Er zijn genoeg mensen die hulp of een luisterend oor kunnen gebruiken.

Tijd? Er is altijd wel een gaatje te vinden. Dagelijks, wekelijks, maandelijks. Als de wil er is, is er een weg, toch? Dus buurvrouw: “wat zal het vandaag eens worden”?

Dan komt de vraag: ben je geregistreerd mantelzorger? Krijg je meteen als dank een mantelzorg COMPLIMENT. Nou nee, is dat nodig dan, de complimenten stromen toch wel binnen vanuit de buurvrouw zelf. Toch gedaan, waarom ook niet, en bij het gesprek bij Contour de Twern kreeg ik als waardering twee waardebonnen, wat aardig zeg. Ik ben geslaagd! Ik ben geregistreerd mantelzorger.

“Buurvrouw, voor jou, alsjeblieft.” Maar buurvrouw wil de bonnen niet, ze vindt dat ze voor mij zijn. “Oke, goed gemaakt, laten we ze dan samen op gaan maken.” En zo zitten we op een zondagmiddag gezellig samen aan de koffie met gebak. Wat een COMPLIMENT, om van te smullen.

DTZ logo low