banner

Expositie bij Inlooppunt in Oisterwijk


In het Inlooppunt aan de Kerkstraat 48 is steeds een wisselende minitentoonstelling te bewonderen. Deze keer laten drie kunstenaars enkele van hun werken zien. Ze kennen elkaar van de schilderclub De Waterhoef. Omdat ieder zijn eigen stijl heeft ontwikkeld zijn de te bewonderen kunstwerken heel divers.

Clasina van de Put
Zo kunt u twee kunstwerken van Clasina van de Put bewonderen. Kunst heeft altijd centraal gestaan in haar leven. Dat ze koos voor een opleiding aan de Kunstacademie voor Monumentale en Toegepaste Kunst kwam niet als een verrassing. Later kwam daar nog Autonome Kunst en Keramiek bij. Vele mensen uit Oisterwijk en ver daar buiten kennen Clasina van haar jarenlange en liefdevolle inzet als vrijwilligster bij De Brug en later bij De Waterhoef als docent.

Gerard Wolfs

De nieuwe expositie in het Inlooppunt in Oisterwijk

Voor Gerard Wolfs is het schilderen van zeegezichten met oude schepen zijn grootste hobby. Daar is hij heel bedreven in want dat doet hij al 50 jaar! Hij schildert met olieverf op linnen en maakt fraaie composities. Let vooral op de prachtige overgangen van lucht en water. Er zijn twee werken van hem te zien.

Gerrit de Jong
Gerrit is 7 jaar geleden weer begonnen met schilderen. Hij schildert met olieverf op linnen en is dol op veelkleurigheid. Zijn schilderijen zijn meestal abstract en laten het aan de kijker over om er hun fantasie op los te laten.

Bent u benieuwd geworden naar hun werk? De schilderijen zijn te bezichtigen tot begin juli tijdens de openingsuren van het Inlooppunt: dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur en vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur.