banner

Enorme toename inbraken in Oisterwijk


Uit de meest recente informatie van Politie blijkt, dat het aantal inbraken in woningen en auto’s enorm is toegenomen.


In tegenstelling tot voorgaande kwartalen waren vooral vrijstaande woningen dit kwartaal doelwit van het dievengilde. De inbraken waren verspreid over de verschillende wijken. Een groot deel vindt plaats als het donker is. Een enkele keer ook overdag. De politie heeft extra aandacht voor dit probleem.

De auto-inbraken in Oisterwijk en Moergestel vonden plaats in diverse wijken. Zowel duurdere als goedkopere auto’s waren doelwit. De inbraken vinden meestal plaats als het donker is, maar een enkele keer ook overdag.

Het overkomt menig inwoner, en geen naambordje er bij, helaas…

Ziet u iets verdachts, bel dan direct 112, en noteer zo mogelijk kenmerken als kenteken, merk of kleur van voertuigen of beschrijf kleding en signalement.