banner

Bezoekers Rebirth Haaren mogelijk vast in Oisterwijk


Wie zaterdag of zondag kort voor middernacht of later vanaf het Rebirth Festival in Haaren naar Tilburg wil heeft pech. Reizigers lopen vast in Oisterwijk.

Rebirth Festival in Haaren  (Foto: Michelle Bosmans).

Er rijden van de organisatie zondag kort voor en zaterdag na middernacht nog bussen van Haaren naar station Oisterwijk, maar daar rijden na 23.45 uur geen treinen meer richting Tilburg. Volgens NS hebben ze daartoe geen verzoek gekregen van de organisatie, en is daar geen rekening mee gehouden.

Het festival trekt zo’n 20.000 bezoekers naar Haaren, waarvan een groot deel met openbaar vervoer komt. Heen rijden er extra lange treinen, zo laat NS weten, maar voor de terugrit na middernacht zijn beide dagen geen extra treinen gepland.

Wel kunnen reizigers om 00.44 nog naar Eindhoven. Er zou dan om 1.30 uur nog een trein naar Tilburg gaan. Advies is goed de pendelbus tijden en reisplanner van NS te bekijken…