ondernemers

Bezoek Oisterwijk voor Jazz met Pasen


Geniet Eerste Paasdag van heerlijke swingjazz! De Jazzy Swing Collection brengt prettig in het gehoor liggende New Orleans jazzklanken ten gehore.

Jazzy Swing Collection

De band heeft een uitgebreid en afwisselend repertoire. Naast de bekende jazzstandaards kunt u zowel collectief als solistisch hoogstandjes van dit orkest verwachten. De Jazzy Swing Collecten is samengesteld uit Oisterwijkse muzikanten, namelijk: Jan van Bergen (Drums – Vocaal), Frie Kremers (Banjo – Vocaal), Ad Janse (Trombone – Vocaal), Theo Brok (Klarinet/Saxen – Muzikaal leider), Jan van den Braak (Bastuba) en Jelle Posthumus (Piano).

Swingjazz is te zien op zondag 21 april om 15.00 uur in Tiliander te Oisterwijk. Gratis entree. Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013- 207 3333