banner

Beeldbank Oisterwijk: Groener dan groenste Stad


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Groener dan groenste Stad

Een vlinder in Oisterwijks groen (Fragment film Oisterwijk in Beeld).

De vlinderstand en soortenrijkdom ervan zijn al jaren op zorgelijke wijze in het nieuws. Toch wil niemand ze graag missen want vele soorten zijn van ’n ongekende schoonheid. In de film Oisterwijk, groener dan groenste stad, gemaakt door Oisterwijk in Beeld in samenwerking met plaatselijke fotografen en filmers, tonen de vlinders zich in al hun kleurenpracht. Geniet in de film van hun oog voor de natuur! Voor wie zich echt wil verdiepen in ‘de vlinder’ kan op donderdag 11 april om 20.00 uur terecht in het Lodewijkskerkje aan de Kerkstraat 64 alwaar IVN Oisterwijk en LNMH Haaren een gratis bijeenkomst verzorgen omtrent de dag- en nachtvlinders in Nederland. Er staat je ’n lezing met prachtige audio-visuele presentatie te wachten van Hans Vlamings uit Liempde!