anytime

Workshop over familieopstellingen


Workshop ‘Spelen met families’ gaat over hoe systemische opstellingen je dagelijks familieleven kunnen verrijken.

Janine Diehl

Janine Diehl, familietherapeut, geeft deze workshop op zaterdag 30 maart van 14.00 tot 15.30 uur, inloop vanaf 13.45 uur, in Tiliander, aan de Spoorlaan 82 in Oisterwijk.

Als er kinderen geboren worden, verschuift er ook iets in het systeem van de familie. Je kan minder tijd voor jezelf hebben, want er zijn altijd dingen om voor de kinderen te doen. Je dagelijks leven wordt geheel in beslag genomen door taken, zowel thuis als op het werk. En er is een hoop verandering in de relatie met je partner. Je hebt zo weinig tijd voor jezelf over! Dit alles kan frustrerend zijn voor jonge of nieuwe ouders.

Ode aan de jonge moeder

Voor veel nieuwe moeders is het een hele uitdaging: werk, gezin, geliefde zijn en moeder. En er zijn nog zoveel meer rollen en taken waar je aan moet voldoen. Het thema van de Boekenweek is dit jaar: ‘Moeder de vrouw. Niet aan het aanrecht, maar aan het roer.’ Een mooi thema om een ode te brengen aan de jonge moeder en haar te voorzien van wat extra tools om de storm van de eerste jaren te doorstaan.

In Oisterwijk organiseert de Bibliotheek daarom in maart twee mooie workshops die meer inzicht, handigheid en tips geven in de opvoeding. Wanneer neem je tijd voor jezelf? Is het beste voor jou ook het beste voor je kind? Happy mama, happy kid? Hoe combineer je een carrière met het drukke gezinsleven? Allemaal vragen waar jonge ouders tegenaan lopen.

En omdat het thema zo universeel is, zijn de workshops ook voor vaders toegankelijk!