anytime

Uw eigen moestuin aan de Molenhof in Oisterwijk?


Het is pas maart, maar het voorjaar is al heerlijk begonnen. U kunt een leuke start maken in dit nieuwe seizoen met kweken van uw eigen groeten, fruit, aardappelen en bloemen. Dit kan op het volkstuinencomplex van de Molenhof aan de Esschebaan in Oisterwijk. Hier zijn namelijk nog enkele tuinen vrij.

Een eigen moestuin bij De Molenhof in Oisterwijk

Lekker wroeten in de aarde is heerlijk. Vervolgens zaaien, wieden en oogsten. Wat voor kinderen een goede manier is om de groei van de planten te laten zien en ontdekken. De moestuin brengt wel wat werk met zich mee. Maar door het samen te doen, door bijvoorbeeld de tuin op te delen, is het gezellig en ook goed te doen. Het oogsten is natuurlijk het hoogtepunt van al het werk wat jij erin gestopt hebt. Maar ook het delen van je oogst is weer super. En bovendien eet jij, met de groente en fruit uit eigen tuin onbespoten, gezond en je weet wat je eet.

Heb je interesse neem dan contact op met Seijo Kruizinga via seijo@kruizinga-verschure.nl. Als uw naam, adres, telefoonnummer, e-mail stuurt dan zal hij uw vragen beantwoorden en de vrijstaande tuinen laten zien. Of kijk eens op de website www.molenhof-oisterwijk.nl