glasvezel

Tweede bundel columns van Oisterwijker Roland Smulders


‘Bij deze dan’ is de titel van een nieuwe bundel columns, uit de pen van Oisterwijker Roland Smulders.
In zijn columns geeft Roland Smulders zijn milde, maar ongezouten mening over onderwerpen die hem raken. De wereld is voor Roland Smulders een voortdurende bron van inspiratie. Op zijn eigen wijze laat hij zijn gedachten de vrije loop, zonder zich te laten remmen door geldende conventies. Als iemand hem uitdaagt een column te schrijven, dan neemt hij de handschoen op: bij deze dan.

Roland Smulders (1960) besloot na een dramatische periode zijn droom van het schrijven in daden om te zetten. Inmiddels heeft hij enkele romans op zijn naam staan, verschijnen zijn korte verhalen op internet en kunnen zijn columns die dagelijks verschijnen rekenen op een groep trouwe lezers.