ondernemers

Open dag Anytime Fitness Haaren


Zondag 24 maart Open Dag van Anytime Fitness Haaren.

Na een grondige verbouwing van de Driehoeven 68 houdt Anytime Fitness Haaren op zondag 24 maart van 13.00 tot 17.00 uur de Open Dag. Ondernemer André Rotman nodigt iedereen uit om deze dag een kijkje te komen nemen in de nieuwe aanwinst op het gebied van sport en gezondheid voor de gehele gemeente Haaren.

Wat is er anders aan Anytime Fitness Haaren?
Bij Anytime Fitness Haaren kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week sporten in een schone, moderne en vooral prettige omgeving. In de ochtend en avond kun je terecht bij één van de fitnesscoaches die je uitleg geven en begeleiden bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen, of je volgt één van de spinning- of groepslessen die worden aangeboden (live of virtueel).
In de trainingen wordt je door coaches bijgestaan en je kunt zelfs gebruik maken van een gratis Anytime Fitness Workout App, waarmee de trainingsprogramma’s kunnen worden vastgelegd.

Kom gerust eerst proberen!

Diverse malen is de vraag gesteld “er zijn al een aantal fitnessondernemingen in Haaren, wat is er anders aan Anytime Fitness Haaren?”
André geeft aan dat het concept van Anytime Fitness verrassend persoonlijk is. “Naast een persoonlijke benadering en sfeer zal er een verenigingsgevoel voor een brede doelgroep gecreëerd worden. Denk hierbij aan allerlei extra activiteiten zoals wandelingen, ladiesnight of een barbecue. We zullen er alles aan doen om drempelverlagend te werken voor een gezondere levensstijl, vergezeld met de nodige gezelligheid.

André vertelt verder: “Wij vinden het vrije gevoel zeer belangrijk: altijd toegang, privé kleedkamers, privé douches en overal ter wereld kunnen sporten, bij meer dan 4.200 clubs, want daar geeft de sleutel van Anytime Fitness Haaren ook toegang toe.
Iedere nieuwe sporter begint met een introductie en een lichaamsanalyse waarna je aan de slag kan met apparaten, functionele training of groepstrainingen. Anytime Fitness Haaren beschikt over de meest nieuwe en innovatieve apparatuur waarbij je tijdens het zweten op de cardioapparaten zelfs gewoon TV kunt kijken of kan Netflixen. Samen met de leden zullen wij de club verder gaan innoveren met apparaten en diensten.”

Wordt er veel in de nacht gesport?
André geeft aan dat men ook vaak vraagt of er veel mensen in de nacht komen sporten: “Wij zijn niet open omdat er veel behoefte is voor sporten in de nacht, maar omdat we onze leden de vrijheid willen geven om te trainen wanneer het hen past. Vroeg in de ochtend, laat in de avond of in het weekend. Mensen willen in deze tijd de vrijheid hebben om te komen wanneer het hen uitkomt. Bij ons kun je sporten wanneer je maar wilt!”

Doelgroepen
Anytime Fitness Haaren richt zich niet op een bepaalde doelgroep. André: “Jong of oud, ervaren of onervaren sporter, maakt niet uit, iedereen is welkom en zullen wij ondersteunen bij het realiseren van hun doelen.”