ondernemers

Ook voor Haaren!


Steeds meer verenigingen uit het Dorp Haaren, weten weekblad Nieuwsklok te vinden. Dat is mooi, want het draagt bij aan de toekomstige samenkomst van het Dorp Haaren en haar inwoners, bij die van Oisterwijk, Moergestel en Heukelom.

Binnenkort gaan grenzen vervagen; dorpse identiteit mag behouden blijven!

In de Nieuwsklok komen steeds vaker berichten over Haarense organisaties; op Oisterwijknieuws.nl/haaren leest u er ook over. Daar treft u ook een overzicht van media die in onze toekomstig te vormen gemeente actief zijn. Een mooie verzameling!

Welkom!
Uw verenigingsnieuws, dus ook die vanuit het Dorp Haaren, is van harte welkom! Voor internet graag mailen naar mail@oisterwijknieuws.nl of hier invoeren; voor in de Nieuwsklok graag invoeren via www.uitgeverijemdejong.nl/aanleveren.

Veel leesplezier!