anytime

Kom naar de Bingo in Oisterwijk


Maandag 11 maart van 14.00 tot 16.00 uur gaan de balletjes weer rollen en kunt u terecht voor de bingo bij het Inlooppunt. 

Samen met het Gerard Horvers Huis is het Inlooppunt een vrijwilligersorganisatie die zich belangeloos inzet om de oudere inwoners van Oisterwijk een leuke middag of ochtend te bezorgen. Daarbij wordt steeds gekeken wat de gasten aanspreekt. Zo zijn er ochtenden met stoelyoga, middagen breien en handwerken, samen koken op zondag of lunchen op woensdag. Ook culturele middagen en zelfs filmmiddagen staan op het programma en creatievelingen kunnen er ook terecht. Meer informatie vindt u op de website www.inlooppuntoisterwijk.nl.

Bingo bij het Inlooppunt

Dit alles wordt door de vrijwilligers samen bedacht en zo ontstaan er activiteiten die meteen aanslaan of soms moeten groeien. Dat laatste geldt ook voor de bingo-middag die op 11 maart anders van aanpak zal zijn dan de eerste keer. Ook de kaarten zullen de helft goedkoper zijn. Een bingo-expert zal de middag komen ondersteunen zodat het een gezellige bingo wordt waar iedereen met plezier op terug kan kijken. Natuurlijk zijn er weer mooie prijzen te winnen. Reden genoeg om weer mee te doen. Iedereen is van harte welkom!