banner

Hanneke Groenteman en De Andersons in Tiliander Oisterwijk


Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering met als bijzondere gast programmamaker, journalist en schrijver Hanneke Groenteman.

De Andersons in Tiliander Oisterwijk

De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze avond is dat programmamaker, journalist en schrijver Hanneke Groenteman.

De pers over de Andersons: “Wonderschone liedjes”. “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.” “Een warme en overdonderende gebeurtenis.”

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

De Andersons zijn te zien op donderdag 11 april om 20.30 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entree €19,-. Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013- 207 3333