banner

Gratis ontspanningssessie voor mantelzorgers Oisterwijk


Meerdere mantelzorgers in Oisterwijk kunnen in aanmerking komen voor een gratis ontspanningssessie. Carla Dekkers geeft ze weg, namens een gulle gever.

‘In mijn praktijk komen klanten die samen met mij, ook graag iets voor een ander willen doen. We kiezen daar elk jaar een doelgroep voor uit. Daarom heb ik, samen met deze gulle gever besloten nu eens iets te doen voor de Oisterwijkse mantelzorgers,’ aldus Carla. ‘Uit ervaring weten we dat dit erg tijdrovend en in allerlei opzichten zwaar en belastend kan zijn. Een mooi doel, speciaal omdat het de week van de zorg is. Dus bent u, of kent u een Oisterwijkse mantelzorger die een gratis ontspanningssessie verdiend, dan kunt u dit aan mij doorgeven. Ik ga hier dan een aantal mensen uit selecteren die ik daarvoor in mijn praktijk uit nodig. Jullie verdienen het.’ Aanmelden kan via mailto: Carla@vitalityspirit.nl

 

DTZ logo low