ondernemers

Expositie Schildersgroep bij De Verdieping Moergestel (+ Film)


De schildergroep van Liesbeth Backelandt komt tijdens de wintermaanden bij elkaar om onder haar leiding kennis te maken met diverse schildermaterialen en -technieken. Zo wordt er gewerkt met olieverf, acryl, krijt et cetera en worden bekende en minder bekende kunstenaars besproken en exposities bezocht.

De Schildersgroep actief met kunst.

Naast aandacht voor de specifieke kenmerken van de materialen is er tijdens de workshops vooral ook ruimte voor plezier, motivatie en een ontspannen sfeer. Dat dit in de uiteindelijke resultaten terug te zien is mag duidelijk zijn. De rol van Liesbeth is helder, zij adviseert en draagt mogelijke oplossingen aan maar laat de cursisten verder volledig vrij in de keuze van het onderwerp en de uitvoering. Uiteraard levert dit verrassende kunstwerken op die de bezoeker soms op het verkeerde been zetten, dan weer verbazen maar steeds uitdagen om nog maar eens goed te kijken. Kortom alle reden om een bezoek te brengen aan deze bijzondere tentoonstelling en kennis te maken met “de talenten van Liesbeth”.

U vindt galerie De Verdieping op de eerste etage van Cultuurcentrum den Boogaard aan het Sint Jansplein 5 in Moergestel. De expositie is geopend op 23, 24, 30 en 31 maart van 11.00 uur tot 17.00 uur.