banner

Ernstig ongeval op N65 bij Oisterwijk


Vannacht omstreeks 01:00 uur heeft er een ernstig ongeval plaats gevonden op de afrit Berkel-Enschot/Heukelom op de N65 bij Oisterwijk.

De totaal vernielde auto, na het ongeval op de N65 bij Oisterwijk (Foto: Toby de Kort)

De bestuurder van de auto, met daarin twee jongemannen, heeft vermoedelijk op het laatste moment de afrit genomen, over het puntstuk, tegen het uit-bord, om tientallen meters verder tegen een boom tot stilstand te komen. De auto tolde daarna over het wegdek. Door de enorme klap vloog de deur uit de auto en werden de twee mannen uit het voertuig geslingerd.

De ravage was groot, de weg lag verspreid met ijzeren palen van het bord, brokstukken en auto-onderdelen. Diverse mensen verleende eerste hulp . Twee ambulances en diverse politie eenheden kwamen ter plaatse. Beide mannen zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Ze waren beiden aanspreekbaar.

De politie onderzoekt het verkeersongeval en de oorzaak. De afrit is een aantal uren afgesloten geweest voor onderzoek en opruimwerkzaamheden.