ondernemers

Een nieuwe Nieuwsklok in Oisterwijk


Deze week een verrassende voorpagina voor de trouwe lezer van weekblad Nieuwsklok.

Het Kerkklokje uit 1917 dat later Nieuwsklok zou worden.

Nieuwsklok in haar laatste look; het Kerkklokje in goud ter gelegenheid van haar 50-jarige bestaan (Foto: Joris van der Pijll).

De Nieuwsklok, Weekblad Nieuwsklok, het vroegere Kerkklokje, in algemeen geaccepteerd Oisterwijks ook wel ‘Ons Klökske’ genoemd, krijgt een nieuwe kop! Geen gemeentewapens, de namen van de dorpen weg, modern lettertype, in de ‘nieuws blauwe’ kleur met fris groen accent, rustig en strak. Ook voor Moergestel Nieuws is er eenzelfde make-over.

Het nieuwe ontwerp volgt op een flinke serie ‘gezichten’ van de ruim honderd jaar dat dit weekblad bestaat, al sinds 1917. Rechts de meest recente look, en een bijzondere uitgave in ‘goud’.  Hier boven de allereerst uit 1917.

Mooi? Wij vinden van wel! En nog mooier, wij mogen hem hieronder alvast aan u tonen:

De nieuwe look van weekblad Nieuwsklok, De Nieuwsklok