anytime

Cultuur en Beleef over Oisterwijkse Kampina


Op Maandag 25 maart staat het natuurgebied de Kampina centraal tijdens een lezing van Frans Kapteijns. Hij neemt u van 14.30 tot 16.00 uur als het ware aan de hand meen over dit fraaie gebied.

De Kampina bij Oisterwijk

U leert over het ontstaan en de ontwikkelingen die volgden; welke eigenaren grote delen in hun bezit hadden en hoe men er gebruik maakte van de aanwezige materialen in het dagelijks leven. En … misschien hebt u altijd al willen weten wat de rol van Pieter van Tienhoven was. Natuurlijk wordt ook de huidige situatie op de Kampina belicht en de vraag waarom er ook de laatste jaren zoveel gekapt en veranderd is. U hoeft zelf geen groene vingers te hebben of een grote wandelaar te zijn om toch van de natuur te genieten want als u komt luisteren naar deze lezing, kunt u straks iedereen vertellen waarom de Kampina zo bijzonder is.

Iedereen is van harte welkom bij het Inlooppunt aan de Kerkstraat 48. De kosten bedragen slechts € 2. De koffie en thee is weer gratis en wordt door vrijwilligers voor u ingeschonken.