ondernemers

Carnavalsmis en feest met KansPlus Oisterwijk


Ben je nog nooit bij KansPlus geweest? Dé mende nie!

Zondag 3 maart is er om 11.00 uur een carnavalsmis in de Petrusbandenkerk in Oisterwijk. Deze viering wordt georganiseerd door KansPlus Oisterwijk en omstreken. KansPlus kent u misschien wel van de lichtjesparade die op zaterdag 2 februari jl, door Oisterwijk Heukelom en Moergestel werd gereden. KansPlus is een landelijke vereniging voor ouders die een kind met een verstandelijke beperking hebben. Deze jongeren staan ook centraal in de carnavalsmis. Verder komt hier alles samen wat met carnaval te maken heeft: Prins Nilles 1, boerenbruidspaar Marie en Henricus, Jeugdprins Styn, de jubilerende Zotte Mulders en de eigen KansPlus raad van 11. Pastor Ad Verest gaat voor in deze viering en zoals vorig jaar is gebleken, past dat allemaal mooi samen. En wees gerust, u kan nog een kopje koffie drinken voor de optocht begint bij het Molentje, tegenover de kerk!

Bij KansPlus komt alles samen!

Op dinsdagmiddag 5 maart, hebben ze de carnavalsmiddag in wijkcentrum de Pannenschuur. Al jaren komen ze samen op deze locatie omdat het gemakkelijk te bereiken is voor jongeren en ouders. Daarnaast is het een mooie locatie waar de jongeren de ruimte hebben. Het vraagt misschien wat meer organisatietalent voor u om langs te komen, maar KansPlus stelt het zeer op prijs als u met hen komt hossen! Deze middag wordt om 14.00 uur geopend door Prins Dorus van de Zotte Mulders! DJ Leroy en Joris zorgen voor de muziek. Een gouden duo!

Graag tot ziens!