anytime

Björn van der Doelen in Tiliander Oisterwijk


Björn van der Doelen bewees zich afgelopen jaren een karakter op het podium, in staat om te luisteren en te sturen, te vertellen en te vermaken, te vervoeren en te boeien.

Björn van der Doelen (Foto: Ellen Jeurissen)

Van der Doelen houdt z’n luisteraars graag een spiegel voor in z’n echte, oprechte, soms een bietje ongemakkelijke, maar bovenal goudeerlijke verhaaltjes. Van der Doelen noemt zichzelf, met een knipoog, de parel van Brabant. Wat ons betreft volkomen terecht.

De pers over Björn: “Met zijn tatoeages en ferme baard zag Van der Doelen er al uit als een alternatieve rockster. De muziekstijl werd weliswaar Americana, verder paste alles in het plaatje. De liedjes die hij schrijft zijn autobiografisch. Zo gericht als hij met zijn rechterbeen de bal in de kruising wilde krijgen, zo gericht probeert hij nu met zijn stem de mensen te raken.” (fcupdate)

Björn van der Doelen is te zien op donderdag 4 april om 20.30 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entree €19,-. Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013- 207 3333