anytime

Beeldbank Oisterwijk: Carnaval jaren 70


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Carnavalesk verkleed voetbal

Wim Rooth, gedreven Trappafman, voetbal- én carnavalsliefhebber!

Carnaval 2019 is achter de rug. We plakken er nog ’n kort momentje aan en nemen u nog even mee naar midden jaren ’70 waar Trappafers tijdens de carnavalsdagen van toen niet vergaten ook ’n sportief voetbalmoment in te lassen. Maar, dan wel carnavalesk verkleed! Aan de Wolvensteeg lag ’n ideaal veld voor dit evenement. Het is in de vroege ochtend te doen, de nevel is nog aan het optrekken. Kan ook de lichte beneveling zijn van de spelers die allen de avond ervoor op het zottenfeest hun dorst méér dan noodzakelijk lesten.