banner

Alzheimercafé Oisterwijk met oorzaken van Dementie


De volgende café-avond is op dinsdag 19 maart, thema: Oorzaken van dementie. Gastspreker is Sarah Robben, klinisch geriater bij het ETZ Tilburg.

Er is veel informatie beschikbaar bij het Alzheimercafé in Oisterwijk

Sarah Robben is onder andere werkzaam op de geheugenpolikliniek van het ETZ, waar zij betrokken is bij de diagnostiek en behandeling van mensen met geheugenproblemen. Gesproken zal gaan worden over hoe de diagnose dementie gesteld wordt en over de oorzaken van dementie. Ook zal Sarah vertellen over de vragen die haar het meest gesteld worden op de geheugenpolikliniek.

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen het geen de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die mensen elkaar op zo’n avond geven is van zeer grote waarde; de bezoekers gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis. Onze medewerkers staan gedurende de avond voor iedereen klaar en mocht u vragen hebben stel ze gerust. Graag heten we u allen van harte welkom! Toegang is gratis.

Inloop vanaf 19.30 uur. Programma van 20.00-22.00 in De Coppele, Prunusstraat 69 Oisterwijk. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Jeanne Verberk. Tel: 013-5284571. E-mail j.verberk@ziggo.nl

DTZ logo low

Delen: