ondernemers

Aanmelden Haarense Kunstroute


Professionele en niet- professionele kunstenaars in Haaren worden uitgenodigd zich in te schrijven voor deelname aan de atelierroute.

Op 7 en 8 september van 11.00-17.00 uur krijgen kunstenaars een platvorm voor presentatie aan liefhebbers van kunst. Kunstenaars en creatievelingen kunnen zich tot 30 april aanmelden via de website de website www.4dekunsten.nl.

Begin september is deze twee-jaarlijkse kunst-/ atelierroute weer te bezoeken en te beleven. Op zaterdag 7 en zondag 8 september van 11.00 tot 17.00 uur zetten kunstenaars voor u de deur naar atelier, tuin en/of toonkamer open. Zij zetten creativiteit op talloze manieren in, om dromen te verbeelden en uit te nodigen tot gesprek. Een atelierbezoek is een van de beste manieren om een kunstenaar te leren kennen. . .