glasvezel

3.672 euro voor Nemelaer Haaren


Een mooie opsteker voor 2 verenigingen in Haaren. Dankzij hun achterban kwam er bij deze clubs in 2018, 4.172 euro extra binnen in de clubkas.

Nemelaer in Haaren

De achterban steunt haar vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas. Opbrengsten worden zoal besteed aan een nieuw trainingsveld, een opknapbeurt van een clubhuis en hulp aan jong en oud in de regio. rksv Nemelaer haalde het hoogste bedrag op, namelijk 3.672 euro.

Aanmelden
In Nederland genereren enkele duizenden clubs, verenigingen en stichtingen via de VriendenLoterij extra inkomsten. Zij dragen daarmee bij aan gezondheid en welzijn in hun eigen regio. De VriendenLoterij is hierdoor een structurele financier voor veel organisaties. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn, kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

 
DTZ logo low