ondernemers

Zed & Sop Actieweek met gratis zwemles in Oisterwijk


Zwembad de Leye en de Albert Heijn in Oisterwijk slaan de handen ineen en komen met een leuke supermarktactie! De actie staat geheel in het teken van Zed & Sop, de hoofdpersonages uit de zwemlesmethode van Optisport.

In de week van 18 t/m 24 februari zullen er allerlei acties worden gehouden in het teken van zwemmen! Zo ontvang je bij aankoop van twee babyproducten een voucher voor een gratis Liz & Wes Spetterles (baby- en peuterzwemen). Hiermee kan je gratis met je kindje (0 t/m 4 jaar) een proefles komen volgen.

Is je kind al ouder en klaar voor het echte ABC-zwemmen? Doe dan mee met de foto-actie en maak kans een A-diploma! Wat moet je daarvoor doen? In de Albert Heijn zal de hele week een kartonnen versie van ‘Zed de haai’ staan. Ga hiermee op de foto, zet de foto op Facebook en tag Zwembad de Leye en de Albert Heijn in Oisterwijk.

Wil je Zed de haai in het echt ontmoeten? Kom dan dinsdagmiddag tussen 15.00 tot 16.00 uur naar de Albert Heijn in Oisterwijk, want Zed zal aanwezig zijn in de supermarkt. Iedereen kan zijn/haar kind(eren) vanaf 3,5 jaar dan gratis inschrijven voor ABC-zwemles. Ook voor vragen kun je terecht. Kortom, met zoveel leuke acties is een bezoekje aan de Albert Heijn zeker de moeite waard!