banner

Weer fietser aangereden op rode fietspad Oisterwijk


Het is helaas een dikke ‘weer’: Vanmiddag omstreeks 16:10 uur is er een vrouw met haar fiets aangereden door een automobiliste.

Omstanders en hulpdiensten ter plaatse helpen de gewonde vrouw (Foto: Toby de Kort)

Het ongeval vond plaats op de Baerdijk bij de fietsoversteek met het rode fietspad. De vrouw kwam op straat terecht en liep een flinke hoofdwond op. Omstanders hebben eerste hulp verleend totdat de politie en ambulancedienst arriveerde. De vrouw is meegenomen naar het ziekenhuis.

Bij het kruispunt staan grote opvallende stopborden voor automobilisten en zijn drempels aangebracht. Ondanks dat zijn er al met regelmaat aanrijdingen met schade en letsel. Vele fietsers zijn geschept op deze oversteek in Oisterwijk, en ook zijn er dagelijks bijna-ongelukken.