ondernemers

Veurtoeterfeest Döllekesgat


Op zaterdag 2 maart organiseert de Z’zzz’zenderbijband voor de eerste keer in Döllekesgat een groots evenement met medewerking van 30 dweilorkesten. Meer dan 500 muzikanten vullen die dag het centrum en de cafés in het dorp.

De Z’zzz’zenderbijband

‘Wij zetten met dit festival de traditie van het Veurtoeteren in café Curnonsky voort, voorheen georganiseerd door de Belleblaozers en later de Buitenbeentjes. We starten om 13.30 uur in Curnonsky en in de Dorpsstraat. Na het hijsen van de dol gaat om 14.45 uur het feest pas echt los bij ’t Gelach, La Belle en Willeke d’n Draaier. In de avond gaan we in het Molentje ook nog verder.’ Alle speellocaties zijn op loopafstand van elkaar en dus erg geschikt om samen met de muziek gezellig te dweilen. Programma zie onder!