ondernemers

Vernieuwing Oisterwijkse Revue groot succes


Met nog twee te gaan, bleek afgelopen weekend dat wat bij de aankondiging ervan al werd beweerd:

De vernieuwde Oisterwijkse Revue onder leiding van regisseur Joris Donders is een doorslaand succes. Inderdaad minder glitter, minder veren, maar snelle wisselingen van scènes, modern decor, waarbij goed gebruik gemaakt werd van technieken en een goede cast. Bijzonder en ook emotioneel was de herdenking van twee coryfeeën van de revue: Jan van Rijthoven en Karel Groenland.

Het orkest zorgt voor muzikale begeleiding (Foto: Matheu Arts)

De sketches waren actueel: de vergrijzing met zijn problemen in de 105-jarige, de fusie van de voetbalclubs in Oisterwijk, “chic” uit eten gaan in de 25-jarige bruiloft en het café met de Oisterwijkse politiek, dit alles met de nodige humor beschreven. En het mag gezegd; de sketches werden door de spelers op treffende en humoristische wijze neergezet, met als hoofdthema de avonturen van de fietsclub, met de verdwaalde fietser die letterlijk overal doorheen fietste.

Een avond die u eigenlijk niet mag missen, en er zijn nog kaarten voor de uitvoeringen op 22 en 23 februari. Te verkrijgen op de avond zelf in Tiliander vanaf 19.00 uur of te reserveren bij Mart Zweerts: 06-39288143.