ondernemers

Vacature: Adviseur MKB en Zakelijke Verzekeringen


In verband met de groei van haar klantenbestand, adviesbestand en doorgroei/mutaties binnen het adviseursbestand, zoekt Midden Brabant Advies (vestigingen in Oisterwijk, Udenhout-Tilburg, Haaren en Vught) een gedreven en Wft gecertificeerde Adviseur MKB en Zakelijke Verzekeringen.

De vestiging van Midden Brabant Advies en RegioBank aan de Baerdijk in Oisterwijk. (foto Joris van der Pijll)

De adviseur moet zelfstandig kunnen werken, gevoel hebben voor relatiebeheer en gericht zijn op het verstrekken van allround zakelijke adviezen. Bereid zijn om alle voorkomende advieswerkzaamheden aan bedrijven, instellingen en ondernemers in privé op te pakken. Aandacht hebben voor het verder versterken van de bestaande klantenportefeuille; zowel qua verdieping als verbreding.

De functie biedt vele uitdagingen en mogelijkheden voor wat betreft persoonlijke ontwikkeling. Er is ruimte voor kandidaten die de capaciteiten hebben om op termijn door te groeien naar een senior- of directiefunctie.

 

Uw vacature op Oisterwijk Nieuws!!

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low