ondernemers

Trialoog filmvoorstelling over goed oud worden


Op maandag 25 februari om 14.00 uur start de eerste van de Trialoogfilms van Levenskunst voor goed ouder worden: The Intern

Een trialoog voorstelling in Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

Een 70-jarige weduwnaar, Ben Whitakker is met pensioen. Na verloop van tijd mist hij zijn werk. Gelukkig krijgt hij de kans om als senior-stagiair aan de slag te gaan bij een online modewinkel. Deze winkel is opgericht door een jonge vrouw. Zij is onvermoeibaar, eisend en workaholic. Ondanks dat zij hem in het begin nauwelijks iets toevertrouwt ontwikkelt zich een vriendschapsrelatie tussen beiden. Vriendschap tussen mensen van een verschillende generatie. Beiden leren van deze vriendschap. De levenservaring van de oudere helpt daarbij.

Robert de Niro speelt een fraaie rol in een goed onderbouwd verhaal, vooral geënt op de huidige tijd met al zijn valkuilen. Vervolg op het witte doek …

De film en nabespreking vindt plaats in De Voorhof, Kerkstraat 64 in Oisterwijk, entree bedraagt 5 euro inclusief drankje.