ondernemers

Oisterwijkse horecabaas zet verdachte man op Facebook (Update)


Een restauranteigenaar in Oisterwijk heeft een foto van een (verwarde?) man openbaar op Facebook geplaatst.

De foto is op Facebook herkenbaar, hier onherkenbaar geplaatst

‘Deze meneer loopt al 3 dagen zijn veters te strikken bij de achterdeur van Lieve Lente en Zinin en heeft ook al in de vrachtwagen van de groothandel lopen snuffelen,’ aldus René Kox, die de foto herkenbaar openbaar zet. ‘Als we hem aanspreken wordt hij agressief en aangezien de politie uiteraard niets kan doen, nemen we de oplossing maar voor eigen rekening.’ Volgens Kox geeft geen enkele instantie gehoor aan de melding van dergelijk gedrag, en de blijkbaar noodzakelijke hulp die geboden moet worden aan dergelijke personen. Meerdere lokale ondernemers laten weten de man en zijn gedrag te herkennen.

Wat de exacte intenties van de man zijn, is niet bekend. Volgens diverse inwoners en ondernemers zou hij pogingen gedaan hebben tot diefstal, of minstens daartoe verdacht gedrag vertonen.

Update

Bij de politie persvoorlichting is de zaak niet bekend; wel is de informatie  doorgezet naar de wijkagent.