brabantspronkjuweel

Oisterwijkse etalagewedstrijd Döllekesgats carnaval 2019


Met veel enthousiasme is door de Oisterwijkse winkeliers het inschrijfformulier voor de Döllekesgatse etalagewedstrijd in ontvangst genomen. Veel van hen hebben zich inmiddels al ingeschreven met de toezegging om er dit jaar weer iets heel bijzonders van te maken. Het winkelend publiek zal te zien krijgen wat de Döllekesgatse winkeliers in hun mars hebben.

Brandwachter Ad en Dorpswachter Gé delen de prijzen uit… (Foto: Joris van der Pijll)

Het motto van dit jaar is: DÈ MÈNDE NIE! De commissieleden van de Raad van Mastendollen verwachten dat de etalages er dit jaar nog mooier uit zullen zien als voorgaande jaren. Want een mooi versierde etalage is toch het visite kaartje van de winkel. Voor de drie meest carnavaleske etalages zijn prachtige prijzen te winnen: De eerste prijs is € 125,00, de tweede prijs is € 75,00 en de derde prijs bedraagt € 50,00. Deze prijzen zijn weer beschikbaar gesteld door de Raad van Mastendollen.

De prijsuitreiking zal plaats vinden op zondag 3 maart, na de optocht in de Tiliander. De winnaars krijgen zaterdagmiddag 2 maart bericht van de Döllekesbrandwachter en de Döllekesveldwachter zodat zij bij de prijsuitreiking aanwezig kunnen zijn. Wie mee wil doen en nog geen inschrijfformulier heeft ontvangen, belt Adje Rozen, de Döllekesbrandwachter, via  06-57276458 of mail adjeenthea@ziggo.nl.