ondernemers

Oisterwijks Döllekes kindermiddag met Kwintijns Kindershow!


Carnavalsmaandag is het kindermiddag bij c.v. De Zotte Mulders.

Kwintijn komt naar Oisterwijk

Carnavalsvereniging De Zotte Mulders bestaat in 2019, 50 jaar. Dit willen ze o.a. vieren met een kindermiddag op carnavalsmaandag 4 maart in zaal ’t Molentje, Kerkstraat 116 Oisterwijk. Op deze kindermiddag hebben ze de welbekende KWINTIJNS CARNAVAL KINDERSHOW geboekt voor jullie! Kom naar ’t Molentje van plezier en laat je meeslepen in deze weergaloze carnavalsshow, vol hectische wedstrijden en vrolijke spellen. Alle cowboys en indianen doen een dans op het podium en er ontstaat een grote hectiek tijdens de punaise polonaise. Daarnaast draait Kwijntijn natuurlijk de laatste carnavalskrakers. Het dak móet eraf!

Kwintijn heeft de fijner nuances van het carnavalsfeest in Brabant geleerd, niet mokken, lekker hossen! Kwintijn’s Carnavalsshow is een grandioos carnavalsfeest waarbij de confetti nog weken uit je oren komt. Daarbij is er nog gratis snoep en ranja, en kindermunten.

Ouderwets

Zaterdagavond is het ouderwets carnavallen, met 50 jaar Zotte Mulders in ’t Molentje. Vanaf 19.45 uur feestavond met diverse bezoeken van verenigingen en orkesten uit Oisterwijk en ver daar buiten en tevens het veurtoeterfeest van Zzzzenderbijband.

Op maandagavond vanaf 20.00 uur ouderwets carnavallen met live-muziek van Duo Heesbeen in de zaal en dweilorkesten zijn welkom in ’t café.