banner

Kom snuffelen Durendael Oisterwijk


Kom snuffelen op Durendael! Jouw laatste kans is woensdag 13 februari, komende woensdag!

Kom snuffelen op 2 College Durendael in Oisterwijk

Zaterdag 2 februari was de Open Dag. Heb je deze gemist? Geen zorgen! Je kunt je nog inschrijven voor de laatste snuffeldag van dit schooljaar. De snuffellessen voor groep-8 leerlingen vinden plaats op woensdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur. Wil jij ook komen snuffelen op deze school? Schrijf je dan nu in! Kijk op website van Durendael bij Groep 7/8. Daar vind je het inschrijfformulier voor de snuffellessen. Inschrijven via de website: www.2college.nl/durendael

Wat ga je doen?
Tijdens een snuffeldag volg je samen met andere groep-8 leerlingen een aantal lessen bij de richting van jouw keuze. Zo krijg je een goed beeld van wat je straks te wachten staat op Durendael. En je maakt meteen kennis met de docenten.

Brede school
2 College Durendael heeft alle richtingen in huis: van vmbo-basis tot en met tweetalig vwo. Tijdens de snuffellessen kun je kiezen voor vier verschillende richtingen. Je vind ze op het inschrijfformulier:
• vmbo basis
• vmbo kader/ gemengd-theoretisch
• havo/vwo regulier
• havo/vwo tweetalig