ondernemers

Kom gezond bewegen of zwemmen


In februari staan twee activiteiten gepland, speciaal voor de ouder wordende inwoners van de gemeente Oisterwijk:

Seniorenzwemmen

Seniorendag zwembad De Leye
Zwembad De Leye staat op 19 februari van 11.00 tot 14.00 uur in het teken van vitaal oud worden en het testen van je fitheid. Natuurlijk Gezond Oisterwijk en Optisport organiseren dan een zwemmiddag speciaal voor 55-plussers. Maar net zo belangrijk: een middag vol gezelligheid. Met een fitheidstest, deelnemen aan een les Aqua’Fit en na een heerlijke lunch informatie over valpreventie. Een val kan ervoor zorgen dat je minder zelfstandig en mobiel wordt. Met kleine aanpassingen in en rond je huis kun je vallen al voorkomen.

Doe je mee?
Kijk op deze website en meld je aan voor vrijdag 15 februari, of bel Maud Hendriksen via 06-15215628.

Open beweegles 70+

Bewegen is gezond

Altijd al eens willen proberen om te gymmen? Samen met anderen in een groep? Doe mee aan de beweegles van Jelle op maandag 25 februari om 10.30 uur in Catharineberg. Wekelijks gymmen zorgt ervoor dat je fit en flexibel blijft. Het geeft je energie en maakt nieuwe cellen aan in de hersenen. De lessen van Jelle richten zich op uithoudingsvermogen, spierkracht, snelheid, coördinatie en lenigheid. Maar net zo belangrijk, het samenzijn. Want samen bewegen is vooral heel erg leuk en gezellig.

Doe je mee?
Meedoen is gratis. Meld je van te voren aan bij Jelle van den Elzen of Koen Leenen via 06-42059520. Of meld je aan bij de begeleiding van  Catharinenberg.