banner

Inschrijven carnavalsoptocht Oisterwijks Dölleksgat


Op zondag 3 maart om 14.15 uur is het weer zover: de carnavalsoptocht van Döllekesgat!

De carnavalsoptocht in Oisterwijks Döllekesgat (Foto: Annita Schepens Vivie)

Een van de grootste evenementen van carnaval in Döllekesgat. Tijdens de dag van de optocht zijn er zo’n 75 vrijwilligers op de been om de optocht in goede banen te leiden. Hierbij moet je denken aan begeleiders van de deelnemers, verkeersregelaars, mensen van de EHBO en juryleden. De organisatie kan altijd enthousiaste mensen gebruiken die willen helpen. Mocht je hierin iets kunnen betekenen, dan kun je een mail sturen naar optocht@stichtingdollekesgat.nl waarin je vertelt waarmee je wilt helpen.

Inschrijven

Traditiegetrouw start de optocht bij de Petruskerk en eindigt hij bij de Joanneskerk. Je kunt in de volgende categorieën inschrijven:
– Carnavalswagens volwassenen
– Carnavalswagens jeugd tot en met 18 jaar
– Jeugd tot en met 12 jaar
– Jeugd tot en met 18 jaar
– Individuelen en loopgroepen volwassenen maximaal 5 personen
– Loopgroepen volwassenen vanaf 6 personen
– Muziekgroepen

Ook dit jaar is er de mogelijkheid om als kijker mee te jureren met de juryleden, alle informatie hierover vind je op www.dollekesgat.nl waar je ook voor deelname kan inschrijven.

 

Let op, er is nieuwe regelgeving m.b.t vervoer van personen op geluidswagens. Wagens moeten een ontheffing aanvragen bij de gemeente door middel van dit formulier. In te dienen bij de gemeente Oiterwijk (via de postbus, of via gemeente@oisterwijk.nl).