banner

Huurdersvereniging Oisterwijk wil verbeterde leefomgeving


‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf!’ Een oud gezegde… Maar actueel als het gaat om onze toekomst. Een leefbare toekomst door het milieu en de natuur zo min mogelijk te belasten. Uw keuzes maken echt verschil!

Huurdersvereniging Oisterwijk nodigt u uit:

Huurdersvereniging Oisterwijk komt op voor de huurders van Leystromen …

Op dinsdag 26 maart van 19.30 tot 21.30 uur is er een inspirerende bijeenkomst over ‘een leefbare toekomst’. Tijdens deze bijeenkomst zal Babette Porcelijn, auteur van het boek De verborgen impact, toelichten hoe u dagelijks een positieve invloed kan hebben. Zij geeft handige tips over afwegingen die u maakt en legt uit waarom die afwegingen belangrijk zijn. De bijeenkomst vindt plaats in Cultureel Centrum De Boodschap, Nassaulaan 62-64, 5121 BC in Rijen.

Wilt u aanwezig zijn?
Meldt u dan uiterlijk 19 maart aan; maximaal 2 personen per huishouden. Aanmeldingen worden op basis van volgorde inschrijving verwerkt. De toegang is gratis.

DTZ logo low