ondernemers

Help mee zwerfafval opruimen


Ook dit jaar ondersteunt de gemeente Haaren de landelijke zwerfvuildag. Deze wordt jaarlijks op initiatief van de Stichting Landschap, Natuur en Milieu Haaren (LNMH) gehouden op zaterdag 23 maart van 10.00 tot 12.00 uur. Dit jaar pakken ze een gebied aan rondom natuurgebied De Leemkuilen; ondersteund door Scouting ‘De Paraplu’ uit Biezenmortel.

Zwerfafval opruimen doen we samen

Wil je mee doen?
Meld je bij voorkeur aan bij de LNMH. Stuur voor 18 maart een mail naar Ad van Opstal (ajmvanopstal@gmail.com) of neem telefonisch contact op via 06 – 18162871. Bij aanmelding graag naam en leeftijd vermelden. Kinderen zijn uiteraard welkom, maar onder begeleiding van een volwassene. Verzamelen bij het begin van de Heideweg, achter de autohandel, om 09.45 uur. Voor een natje en een droogje voor de vrijwilligers wordt gezorgd.