banner

Durendael Oisterwijk organiseert Open podium


Het Open Podium Durendael staat voor drie dagen muzikaal spektakel! Nieuw dit jaar is Durendael goes acoustic! In een kleine intieme setting kunt u onder het genot van een drankje genieten van live muziek door onze talenten. Op woensdag 20 februari spelen en zingen de leerlingen van Durendael voor u in Proeflokaal ’t Gelagh op het Lindeplein in Oisterwijk. De avond is vrij toegankelijk en begint om 19.30 uur.

Open Podium Tiliander

Een eerder optreden tijdens het Open Podium Durendael in Tiliander Oisterwijk.

Op donderdag 21 februari bent u van harte welkom bij het Open Podium van Durendael in Tiliander. De show begint om 19.30 uur. Het open podium is een initatief van BLACK, de Buiten Les Activiteiten Commissie van Durendael.

Programma

De leerlingen en docenten van Durendael stralen voor u op de bühne in een gevarieerd programma met zang en piano, gitaar, trompet, basgitaar solo, zang en cello en niet te vergeten de docentenact. Natuurlijk kunt u ook dit jaar weer genieten van een spectaculair optreden van de docentenband.

Kaarten

Kaarten kosten €3,50 en zijn in de week van 11 tot 15 februari verkrijgbaar op school.

Durendael on Tour

Op vrijdag 22 februari trekken de leerlingen van 2College Durendael in Oisterwijk het dorp in om voorstellingen op locatie te verzorgen bij verzorgingstehuizen en basisscholen in de omgeving. Nieuw dit jaar is het optreden bij het AZC in Oisterwijk. De Acts zijn vooral zang met begeleiding van piano, gitaar en ukulele.

​​​​​​​Programma

09.00 uur Coppele
11.00 uur Wichelroede
13.00 uur AZC en De Bunders
14:30 uur Catherinenberg
15:00 uur Poirtershuis

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Het Open Podium is een initiatief van de Buiten Les Activiteiten Commissie (BLACK) van 2College Durendael. Het biedt leerlingen de kans hun talenten te ontplooien op het gebied van toneel, dans, zang en muziek. Docent en medewerker van de BLACK, Jelmer van der Steen, vindt dat de school ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft. ‘Als je als school pretendeert midden in de maatschappij te staan, moet je dat ook laten zien. Daarom hebben we ervoor gekozen om zelf naar speciale doelgroepen toe te gaan.

Levenservaring opdoen

En het mes snijdt daarbij aan twee kanten. Leerlingen op de basisschool, jongeren op het AZC en ouderen in verzorgingstehuizen krijgen zo ook de kans om het Open Podium mee te maken. En onze leerlingen doen naast hun ervaring op het podium ook een stuk levenservaring op.’