anytime

Dubbel jubileum bij Moergestel Radio


Het is een vaste waarde in dorp Moergestel: iedere zondagmorgen is er tussen 10.00 en 12.00 uur een radio-uitzending van MTV, onder de titel ZM. De vrijwilligers van MTV doen dit al enige tijd, om precies te zijn 25 jaar!

25 Jaar Moergestel Radio en 100ste keer met gastspreker Lambert van Nistelrooij!

Een gevarieerd programma, met soms veel, soms wat minder gasten, maar altijd informatief. En er is plaats voor muziek, altijd gekozen door de technicus van dienst en, misschien wel daarom, gevarieerder dan op welke ander radiozender ook. 100! Maar niet alleen daarom zal er in de studio aan de Industrieweg aanstaande zondag een klein feestje zijn. Sinds 2010 komt iedere laatste zondag van de maand Europarlementariër Lambert van Nistelrooij live zijn column uitspreken, die overigens door tientallen lokale radiostations in Nederland wordt overgenomen. En dat doet hij zondag voor de 100e keer. Vijfentwintig jaar MTV-Radio, altijd lokaal, waarvan 100 keer met een professionele knipoog naar Europa, dat viert MTV zondag met een feestelijke radio-uitzending, die net als anders ook weer te volgen zal zijn via TV en via de livestream.

En zo luistert u wekelijks ook digitaal naar Moergestel Radio, met een zondagmiddag nieuwsbericht via deze website!