ondernemers

Doe mee! Ga aan de slag in Oisterwijk!


Lekker uitgerust en mogelijk toe aan een nieuwe uitdaging. Wie weet zit er een leuke vacature voor jou bij.

 Aan de slag!
Onder de rubriek “Aan de slag” presenteren wij een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk die wij deze periode extra onder de aandacht willen brengen. Zowel in groepsverband als 1 op 1 inzetten. 

Voor vrijwilligerswerk in een groep

Sociale gastcoördinator

Voor velen alleenstaanden is de zondag een lange dag en zeker niet altijd even leuk. Daarom zijn we op de eerste zondag van de maand een zondagmiddaggroep opgestart van 14.00 – 16.00 u. In de zomer samen op het terras zitten en nu in de winter zoeken we een warme ambiance op. We zoeken iemand die de gasten welkom heet en nieuwe gasten in contact brengt met de overige.

1 op 1 contact

Buddy of maatje

Informele zorg van ContourdeTwern Oisterwijk is op zoek naar gedreven vrijwilligers die als buddy of maatje iets willen betekenen voor iemand die een steuntje kan gebruiken.

Andere vacatures

Klussen of werken in de tuin

Ben jij iemand met twee rechterhanden of met groene vingers? Sport- en Zorgatelier Oisterwijk heeft jou in dat geval nodig voor de klussendienst of voor het bijhouden van de tuin.

Maatje voor jongeren

Heb je een hart voor jongeren die een maatje kunnen gebruiken? In dat geval wil De Belvertshoeve graag met jou in contact komen. Laat gerust van je horen, zodat wij je vrijblijvend meer kunnen vertellen. Wie weet tot snel!

Bardienst

Hou je van contact met mensen en gezelligheid? Wijkcentrum Pannenschuur is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden achter de bar te staan en de gasten een welkom gevoel te geven. Laat iets van je horen als dit iets voor jou is.

Bestuurswerk

Ben jij iemand die graag beleidsmatig bezig is? Stichting Inlooppunt Oisterwijk is op zoek naar versterking van het bestuur. Er is op korte termijn in ieder geval behoefte aan een vrijwilliger met verstand van financiële zaken om de huidige penningmeester op te volgen.

Kantoorvrijwilliger

Breng jij graag vraag en aanbod bij elkaar op het gebied van vrijwilligerswerk en ben je daarnaast administratief en gespreksvaardig? Dan horen wij graag van jou! In Oisterwijk zoekt het Vrijwilligerssteunpunt namelijk versterking. Interesse? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen!

 Aan de slag!

Bovenstaande is een kleine greep uit de vrijwilligersvacatures die momenteel open staan in onze gemeente. Wil je aan de slag? Kijk voor een vollediger overzicht op onze site en kies bij Steunpunt voor Oisterwijk. Of neem contact op met ContourdeTwern Oisterwijk:

Adres: Blokshekken 3 5061 HA Oisterwijk

Tel: 013-5284080

Mail: info.oisterwijk@contourdetwern.nl

Website:   www.contourdetwern.nl/vrijwilligerswerk/501/vacaturebank-midden-brabant.html

Facebook:  https://www.facebook.com/steunpuntvrijwilligerswerkoisterwijk?ref=hl

 

 

DTZ logo low